// Ertar Kimya - Hoşgeldiniz

PİKA-K 5-0-20

  • Anasayfa
  • Ürün Grupları
  • PİKA-K 5-0-20
PİKA-K 5-0-20

PİKA-K 5-0-20


  • Ürün Grubu: Gübre
  • Aktif Madde:
  • Ambalaj:
  • Kimyasal Grubu:
  • Formülasyon Şekli:

GARANTİ EDİLEN İÇERİK w/w

Toplam Azot (N)

Üre Azotu (N-NH2)

Suda çözünür potasyum oksit (K2O)

%5

%5

%20

KULLANIM ALANI VE MİKTARI

BİTKİLER

UYGULAMA MİKTARI

(Yapraktan Uygulama)

Domates,Biber,Patlıcan,Hıyar,Kavun,Karpuz,Kabak 150-200 ml /100 lt su
Marul,Ispanak,Lahana,Maydonoz,Karnabahar 150-200 ml /100 lt su
Patates,Havuç,Soğan,Sarımsak ve Şeker Pancarı 200-250 ml /100 lt su

Narenciye (Portakal,Limon,Mandalina,Greyfurt),

Elma,Armut,Kayısı,Şeftali,Erik,Kiraz,Vişne,Ayva,Muz ve Nar

200-250 ml /100 lt su
Bağ ve Çilek 200-250 ml /100 lt su
Zeytin,Antep Fıstığı,Badem, Fındık 150-200 ml /100 lt su
Pamuk,Soya fasulyesi, Yerfıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği,Nohut,Bezelye,Fasulye,Buğday,Arpa,Çeltik ve Yulaf 150-200 ml /100 lt su
Türün,Çay 150-200 ml /100 lt su