GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
w/w |
Toplam Azot (N)
Üre Azotu (N-NH2)
Suda çözünür potasyum oksit (K2O)
|
%5
%5
%20
|
KULLANIM ALANI VE MİKTARI
BİTKİLER |
UYGULAMA MİKTARI
(Yapraktan Uygulama)
|
Domates,Biber,Patlıcan,Hıyar,Kavun,Karpuz,Kabak |
150-200 ml /100 lt su |
Marul,Ispanak,Lahana,Maydonoz,Karnabahar |
150-200 ml /100 lt su |
Patates,Havuç,Soğan,Sarımsak ve Şeker Pancarı |
200-250 ml /100 lt su |
Narenciye (Portakal,Limon,Mandalina,Greyfurt),
Elma,Armut,Kayısı,Şeftali,Erik,Kiraz,Vişne,Ayva,Muz ve Nar
|
200-250 ml /100 lt su |
Bağ ve Çilek |
200-250 ml /100 lt su |
Zeytin,Antep Fıstığı,Badem, Fındık |
150-200 ml /100 lt su |
Pamuk,Soya fasulyesi, Yerfıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği,Nohut,Bezelye,Fasulye,Buğday,Arpa,Çeltik ve Yulaf |
150-200 ml /100 lt su |
Türün,Çay |
150-200 ml /100 lt su |