GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
w/w |
Toplam Organik Madde
Toplam Azot (N)
Organik Karbon
|
%15
%3
%10
|
UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI
BİTKİ |
UYGULAMA ZAMANI-ŞEKLİ VE DOZU |
Sera Sebzeciliği
(Domates,Biber,Patlıcan,Salatalık,Kabak,Fasulye)
|
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 50-75 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Meyve Ağaçları
(Elma,Armut,Kiraz,Vişne,Şeftali,Bağ,Zeytin,Fındık, Antepfıstığı)
Narenciye
|
Tomurcuk ve çiçeklenme öncesi ilk, meyve oluşumunda ikinci ve hasat sonuna kadar üçüncü uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 50-100 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Kavun - Karpuz |
İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 3-4 kez uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 50-100 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Çilek-Süs bitkileri |
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 50-75 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Endüstri Bitkileri
(Mısır,Ayçiçeği,Patates,Şeker pancarı)
|
İlk çapadan sonra yumru,koçan ve tane oluşumundan 10 gün sonra ve gelişim dönemi boyunca
YAPRAKTAN 300 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Hububatlar (Buğday, Arpa, Çeltik) |
Kardeşlenme döneminde ve süt olum evresinde uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 75 ml / 100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|