// Ertar Kimya - Hoşgeldiniz

CISPRINTENE

CISPRINTENE

CISPRINTENE


  • Ürün Grubu: Gübre
  • Aktif Madde:
  • Ambalaj:
  • Kimyasal Grubu:
  • Formülasyon Şekli:

GARANTİ EDİLEN İÇERİK w/w

Toplam Organik Madde

Toplam Azot (N)

Organik Karbon

%15

%3

%10

UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI-ŞEKLİ VE DOZU

Sera Sebzeciliği

(Domates,Biber,Patlıcan,Salatalık,Kabak,Fasulye)

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 50-75 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Meyve Ağaçları

(Elma,Armut,Kiraz,Vişne,Şeftali,Bağ,Zeytin,Fındık, Antepfıstığı)

Narenciye

Tomurcuk ve çiçeklenme öncesi ilk, meyve oluşumunda ikinci ve hasat sonuna kadar üçüncü uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 50-100 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Kavun - Karpuz

İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 3-4 kez uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 50-100 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Çilek-Süs bitkileri

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 50-75 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Endüstri Bitkileri

(Mısır,Ayçiçeği,Patates,Şeker pancarı)

İlk çapadan sonra yumru,koçan ve tane oluşumundan 10 gün sonra ve gelişim dönemi boyunca

YAPRAKTAN 300 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Hububatlar (Buğday, Arpa, Çeltik)

Kardeşlenme döneminde ve süt olum evresinde uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 75 ml / 100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara