GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
w/w
|
Toplam Organik Madde
Toplam Azot (N)
Üre Azotu (N)
Organik Azot
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
Serbest Amino Asitler
Maximum klor içeriği (Cl)
|
%18
%7
%5
%2
%4,8
%2
%3
|
UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI
BİTKİ |
UYGULAMA ZAMANI- ŞEKLİ VE DOZU
|
Sera Sebzeciliği
(Domates,Biber,Patlıcan,
Salatalık,Kabak,Fasulye)
|
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 150-200 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Meyve Ağaçları
(Elma,Armut,Kiraz,Vişne,Şeftali,Bağ,
Zeytin,Fındık,Antep Fıstığı)
|
Tomurcuk ve çiçeklenme öncesi ilk meyve oluşumunda ikinci hasat sonuna kadar üçüncü uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 200-250 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Kavun - Karpuz |
İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 3-4 kez uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 200 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Çilek - Süs Bitkileri |
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 150-200 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Endüstri Bitkileri
(Mısır, Ayçiçeği, Patates,
Şeker Pancarı)
|
İlk çapadan sonra, yumru , koçan ve tane oluşumundan 10 gün sonra ve gelişim dönemi boyunca
YAPRAKTAN 300 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|
Hububatlar
(Buğday,Arpa,Çeltik)
|
Kardeşlenme döneminde ve sür oluşum evresinde uygulama yapılır.
YAPRAKTAN 200-250 ml/100 lt su
TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara
|