// Ertar Kimya - Hoşgeldiniz

BRAVO

BRAVO

BRAVO


  • Ürün Grubu: Gübre
  • Aktif Madde:
  • Ambalaj:
  • Kimyasal Grubu:
  • Formülasyon Şekli:

GARANTİ EDİLEN İÇERİK

w/w

Toplam Organik Madde

Toplam Azot (N)

Üre Azotu (N)

Organik Azot

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

Serbest Amino Asitler

Maximum klor içeriği (Cl)

%18

%7

%5

%2

%4,8

%2

%3

UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI

BİTKİ

UYGULAMA ZAMANI- ŞEKLİ VE DOZU

Sera Sebzeciliği

(Domates,Biber,Patlıcan,

Salatalık,Kabak,Fasulye)

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 150-200 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Meyve Ağaçları

(Elma,Armut,Kiraz,Vişne,Şeftali,Bağ,

Zeytin,Fındık,Antep Fıstığı)

Tomurcuk ve çiçeklenme öncesi ilk meyve oluşumunda ikinci hasat sonuna kadar üçüncü uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 200-250 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Kavun - Karpuz

İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 3-4 kez uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 200 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Çilek - Süs Bitkileri

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 150-200 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Endüstri Bitkileri

(Mısır, Ayçiçeği, Patates,

Şeker Pancarı)

İlk çapadan sonra, yumru , koçan ve tane oluşumundan 10 gün sonra ve gelişim dönemi boyunca

YAPRAKTAN 300 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara

Hububatlar

(Buğday,Arpa,Çeltik)

Kardeşlenme döneminde ve sür oluşum evresinde uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 200-250 ml/100 lt su

TOPRAKTAN 2-3 lt / dekara