GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
W/W |
Toplam Azot (N)
Amonyum Azotu (N)
Üre Azotu (N)
Suda Çözünür Fosfor pentaoksit (P2O5)
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)
Suda Çözünür Bor (B)
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı Edta Şelatlı
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı Edta Şelatlı
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı Edta Şelatlı
Şelatın Stabil Kaldığı pH Aralığı
|
% 20
% 1
% 19
% 5
% 3
% 0.2
% 2
% 4
% 4
3-9
|
UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZU (Yapraktan)
Narenciye |
100-150 g / 100 lt suya 3 uygulama Çiçek öncesi, fındık büyüklüğünde, yaz sürgününde |
Bağ |
100-150 g / 100 lt suya 2 uygulama Çiçek öncesi ve koruk dönemi |
Sebzeler (Sera ve açık alan) |
75-100 g / 100 lt suya Çiçeklenmeden önce ilk 15 gün ara ile 3 uygulama |
Pamuk |
100-150 g /da Tarak öncesi ve 20 gün sonra 2 uygulama yapılır. |
Hububat |
100 g/da kardeşlenme döneminde tek uygulama yapılır. |
Meyve Ağaçları |
100 g / 100 lt suya Çiçekten sonra ve 20 gün sonra 2 uygulama |
Kavun, Karpuz |
75-100 g /da Çıkıştan 30 gün sonra ve 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. |
Zeytin |
100 g / 100 lt suya Çiçek öncesi ilk 15-20 gün sonra ikinci uygulama yapılır. |
Çilek |
100 g / 100 lt suya Çiçek öncesi ilk 15-20 gün ara ile 3 uygulama yapılır. |
Mısırda |
100 g/da Bitki boyu 40-50 cm olduğunda. Tek uygulama yapılır. |
Şeker Pancarı |
100 g/da 6 yaprak olunca ilk 30 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
Antep Fıstığı |
100 g / 100 lt suya. Yapraklanma sonrası ilk 20 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |